Wat kan Officium schadeherstel voor u betekenen?

Officium is een jong en dynamische organisatie. Met ons team van gespecialiseerde herstelexperts streven wij ernaar om elke vorm van autoschade zo goed en efficiënt mogelijk te herstellen. Om de schade zo goed mogelijk te herstellen, werken wij samen met de beste leveranciers van Nederland. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteitseisen naar de klant toe garanderen. Ook zorgt de samenwerking voor een snelle levering en zijn wij ervan verzekerd dat de auto uitstekend wordt hersteld. Heeft u forse schade, een klein krasje of een deuk? Maakt u zich geen zorgen. Ons team staat klaar om de schade naar wens te herstellen. Niets is te gek voor Officium. 

Heeft u vragen of wensen die u graag met ons wilt delen, neem dan gauw met ons contact op.

Graag tot ziens.
Team Officium

Zorgeloos

Autoschade is altijd vervelend en zorgt voor veel vragen. Hoelang duurt de reparatie Hoe kom ik morgen op werk? Hoeveel gaat het herstel kosten?

Wij bij Officium streven ernaar om het herstelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo is het altijd mogelijk om een duidelijk indicatie te krijgen op wachttijden. Daarnaast beschikken wij over een breed aanbod aan leenauto’s en fietsen en zullen wij de kosten op voorhand met u bespreken.

Hoge kwaliteit

Bij Officium staan wij voor kwaliteit.

Door onze combinatie van kwalitatieve producten en ervaren monteurs leveren wij bij elke reparatie consistent resultaat. Zo bent u altijd verzekerd dat uw autoschade altijd netjes is hersteld bij het retour krijgen van uw auto.

Hoge kwaliteit service

Professioneel team

Vakkundig en deskundig

100%
Garantie
Gegarandeerd

Kwalitatieve onderdelen die als vervanging biedt voor uw schade

Breed assortiment aan lak en verf om zo de kleur van de auto te matchen

Liever een andere kleur zonder een nieuwe laklaag? Dat is mogelijk door middel van onze wrapservice!          

Wat kan Officium Schadeherstel voor u betekenen?

Officium Schadeherstel

Officium is een jong en dynamische organisatie. Met ons team van gespecialiseerde herstelexperts streven wij ernaar om elke vorm van autoschade zo goed en efficiënt mogelijk te herstellen.

Copyright © Officium Schadeherstel – All rights reserved

Chat openen
Call Now Button