Onze diensten

Vragen of wilt u gelijk uw autoschade herstellen? Maak vrijblijvend een afspraak.

Autoschade laten repareren, het is een uitgave die u liever elders aan had uitgegeven. Vooral omdat bij autoschade niet altijd direct bekend is hoe omvangrijk de reparatie is. Gaat het om grote schades of om een klein deukje. U wilt natuurlijk precies weten hoelang de reparatie duurt en welke kosten u kunt verwachten. Daarom is het van belang dat uw schade hersteld wordt bij een betrouwbare organisatie. Officium is daarom de beste optie. Voor ons is geen enkele schade te groot. Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? In de onderstaande lijst kunt u een kijkje nemen naar de werkzaamheden waarmee wij u graag van dienst zijn.

Ziet u uw autoschade er niet tussen staan? Niet getreurd onze monteurs staan altijd klaar voor elke vorm van schade. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zullen uw schade bekijken en vooraf met u communiceren over de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.

Reparaties

Autoruitschade
Bumper reparatie
Bumper spuiten
Hagelschade
Spotrepair 
Spuiten
Koplampen herstel
Uitdeuken zonder spuiten
Uitdeuken en spuiten
Kras verwijderen
Lakschade herstel
Steenslagschade
Velgen spuiten
Velgen reparatie

Schadeherstel
werkzaamheden

Op vakkundige wijze wordt uw schade hersteld.

Lak- en spuitwerkzaamheden

Voor ons team is geen probleem te groot. Met ons geavanceerde technologie zorgen wij ervoor dat uw auto als gloednieuw oogt.

Autoruitschade herstel

Naast Schadeherstel zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van autoruitschade.

Wat kan Officium Schadeherstel voor u betekenen?

Officium Schadeherstel

Officium is een jong en dynamische organisatie. Met ons team van gespecialiseerde herstelexperts streven wij ernaar om elke vorm van autoschade zo goed en efficiënt mogelijk te herstellen.

Copyright © Officium Schadeherstel – All rights reserved

Chat openen
Call Now Button